SpaRelax Co., Ltd
Новости
Дом > Новости > Садржај
СпаРелаx спонзори 2015 године "талас јахање куп" једрење лиге
SpaRelax Co., Ltd | Updated: Jan 27, 2016

СпаРелаx спонзори 2015 године "талас јахање куп" плови лиге

У јутро 17. октобра, који је одржан у талас јахање 2015 године "талас јахање куп" успешан завршетак финала лиге на једрење. СпаРелаx партнерство са Кином Ванке талас јахање јахт-клуба спонзор 2015 године "талас јахање куп" плови лиге, посвежена да пружајући чланови јахт клубу друштвеног живота без преседана модне пружање здравствених услуга.

Разносила сам нам 12 особа странка Спа Јацуззи на локацији, показати различите друштвени живот са топлом масажа Спа кади.

Талас јахање јахт-клуба налази се на истоку Схензхен залив ухватити реку славни Оранге, седели смо други врхунац Qинианг у Схензхен, са којима се суочава сценски Даyа заливу, северно од црвеног Баy, јужно од Мирс Баy, на истоку је великог пространства Тихог океана.

Током вечери, на моду вечеру организована на једрење лиге, СпаРелаx носи 9 седиљта социјалне Оутдоор забаву wхирлпоол Спа заједно судјеловати у на вечеру, нашој бањи пливање је привукао много чланова пажњу и похвале. На крају дан трке, менталног замора, мишићима, онда је лежао у спа центру топлу каду са топлом водом, почетка привести крају масажа спа центар, пијемо вино, да слусамо музику, са којима се суочава море....

Недавно , Ли Yинхе објављена је аутобиографија "нектар људски ум" први пут у њеном животу, успомене и делили јој говори ми "Драга живот". Дијељење живот и вредности - "мед филозофија", који имају неке импресивне, је рекла: "како да прихватим сопствени живот попут сусам? Једино желим да разумем је сретна и удобно живјети на своје животе. Пред Створитељ, свако од нас је премали, али за себе, не само у мом свету. , Тако да ми је удобно, моја радост је дух, је сврха мог постојања." Ово је филозофија која СпаРелаx увек пролази: живот је да удовољите и Уживај, не волите хероја у романтичном драмом.

Узми СпаРелаx летња Јацуззи Спа, добићете другачији живот!

Категорија производа

Пожурићу

© SpaRelax Co., Ltd