SpaRelax Co., Ltd
Новости
Дом > Новости > Садржај
Кишна на отвореном базену, како су успели.
SpaRelax Co., Ltd | Updated: Aug 28, 2015

Са доласком кишна сезона, више проблема базен, посебно у приобалним подручјима, ова ситуација је озбиљније, понекад је добро за пар дана на киши и довео многе проблеме, а алге, боја воде, ПХ вредност, црви, тмурна, како плута у базену воду или блато на дну базена, итд.

1 . дуго алги. Киша водом у базен, базен у блато, прашина и плин суспендовани у ваздуху, бактерије, суспендован честица и алги споре, итд. Са киљница се заузеће пуно хлорид, у загађиваче за раст алги да пружи довољно кисеоника, тако дуго алги је један од најчешћих проблема. Користимо ће алге четири корака за решавање проблема са алгама. Први корак да би бацила овај придуцт алгаециде или алгициде који не ствара пену алгаециде, у озбиљним случајевима, дозе за уобичајено два пута. Стави ову придуцт алгаециде у року од 12-24 сата након одговарајућа средства за дезинфекцију. Друго гласати овог придуцт средство за дезинфекцију дозе два пута пута као и обично. Трећи избори придуцт ПХ све већи агенти или ПХ +, регулише ПХ између 7.0 и 7.8, можете да користите прибор за тестирање


Тестирајте ПХ воде, ако је ПХ већи од 7.8, можете користити ову придуцт ПХ-; Ако је ПХ испод 7.0, можете да користите овај све већи агенти придуцт ПХ или ПХ +. Четврта бацила пренагљено или раљиистити агента придуцт ензима и усисавање.


Категорија производа

Пожурићу

© SpaRelax Co., Ltd