SpaRelax Co., Ltd
Новости
Дом > Новости > Садржај
Јацк мама: Најновија студија и судија од 2016 економска ситуација у Кини
SpaRelax Co., Ltd | Updated: Apr 14, 2016

На почетку ове године, Јацк мама, као у Дћућанг председник Удружења, направио врло важан говор у"2016 Зхејианг економска ситуација студије и истраживања на састанку", која апсорбира светских пазња и апсолутно шокантно! Поред дељења економска ситуација и предвиђају како предузетницима би требао одговорити на кризе, Јацк мама, и разговарати о разлици између Кине и на америчко тржиште потрошача, трендове цена робе широке потрошње, на берзи у Кини, разлика од предузетника и професионални менаџери, организације и револуција менаџмент, корпоративне стратегије и тактике, као и утицај отпуштања, итд., говор тако је узбудљиво и инспиративно!

1 ,"због економске ситуације," лоша вест је да је економска ситуација је лоша, то це дрзати на дуги пут; док је добра вест је да сви ми нису добре.

2 , "о корпоративног управљања", ентерприсе реформа је као зуб екстраката. С једне стране, економија ће и даље у паду и треба тржишта ће уговор потражње за будућност глобалне; с друге стране, када је тржиште механизам за све више софистицирани, недостојни твоје корпоративне културе, особље недостојни, организација недостојни, ни твоје унутрашње механизме недостојни! Тако смо морају да спроведу реформу

3 ,"О будуцности таласа у Кини," прво троше амбициозан, кинески тржиште ће бити врло јединствено тржиште. Све док се пробила на кинеском тржишту, сазнање закона, видећете прилику; друго , реформа тачку, за борбу против корупције и сиромаштва искорењивања донеће прилике, које треба пажљиво проуцавање; треће, науке и технологије поставите, сваки технолошка револуција има прилика за 50 година, то је 20 година технологија + 30 година апликације, као и Интернет у Кини само развио за 20 година, будуће апликације које ће премашити нам сву машту!

4 . "о корисник ' Ако нисте потрошача или пословних корисника вођених компанија у будућности, дефинитивно долазите на крај јер је купац на првом месту. Потрошачи демандyоу транспарентан, питај твог дијелити, направила ти имају јединствене стилове, који је главни тренд у будућности!

Без обзира колико је компликована или промењива у међународном тржишту, СпаРелаx ће увек бити фокусирани на топлој купки wхирлпоол каду и базен. Увек наша је одговорност да пружи наших потрошача масирати кади Северне Америке квалитета са кинеским Прице. Супер смо поносни на наше ОЕМ &амп; ОДМ способност и искуство на каде и јет спа. Посветити бити број 1 произвођач вруће купке у Кини и више по целом свету. И надам се да успоставе сарадњу брод са људима широм света.

Пар: Muhim sport maskani xavfsizlik qoidalari

Следећи: не

Категорија производа

Пожурићу

© SpaRelax Co., Ltd