SpaRelax Co., Ltd
Новости
Дом > Новости > Садржај
Акрилне СПА Јацуззи, чишћење и одржавање
SpaRelax Co., Ltd | Updated: Aug 28, 2015

А , благи површински флеке


Можете користити меке вијорила четкицу за зубе у варикину и воду за рибање површине отпада, које можете да уклоните мрље, уклоните калуп. Наићи на тешко трљати мрљу, половину лимуна преливена со опрати или премазан меке вијорила четкицу за зубе паста за зубе са бељења функција рибање на терпентин такође можете користити ради веома добро у овом тренутку. За скалу, радним данима чишћење WЦ производи раде једнако добро, ако вам се не допада ућећен арому лимун и Бијели оцат се може користити природније методе. Немојте користити чистач w/бледи, поготово кад вас кући каду са бојом. Баве калуп и бактерије које узрокују Мyцосис, варикине и Избељена вода осуши одмах након прања.


Друго , поправљен ожиљке


Кади инсталиран ни макац без дозволе, ти треба да преместите позицију, морате обратите се професионалцима. Не удари тешко предметом, удари на површини, узрокује модрице или огреботине. Акрилне каде, ако је потребно да поправите на Дим или изгребан, обрисати чистог платна помешане безбојна решење брушења аутоматско напорно, и онда премазан јасно заштитни восак. Молим вас, не ставите восак, да бисте спречили да клизи.


Три , седмично оиисти


Чишћење акрилне каде са спонге или тканине, немојте користити грубе тканине, чишћење тканине, не користи никакве чишћење агената који садржи зрнасти објекте, најбоље је да бисте избегли директно на сунцу и високим температурама контакт на опушке. Доступни благи детерџент (као што је јело детерџент), немојте користити абразивни чишћење.


Категорија производа

Пожурићу

© SpaRelax Co., Ltd